DESCUBRA UN MUNDO NUEVO DE PLACERES
 
¿AÚN NO FORMA PARTE DE ARDAI?
 
HÁGASE CLIENTE
11/12/2015
FUSSIMANYA ARRIBA AMB FORÇA A BARCELONA

Rossend Viladecàs i Dolors Pascual, eren un matrimoni de pagesos  de la Plana de Vic que al 1971 van creure en una idea i la van posar en marxa. Tenien una antiga masia catalana anomenada Fussimanya, en un dels revolts més espectaculars del pantà de Sau amb un paisatge  impactant i preciós, i la van rehabilitar per obrir un dels restaurants de cuina catalana tradicional que més èxit han tingut a la Catalunya vella.

Ja a mitjans dels 70, als baixos del restaurant  varen muntar un petit obrador de xarcuteria on elaboraven una àmplia gamma d’embotits osonencs que formaven part dels entrants del seu copiós menú, i que es van constituir en el senyal d’identitat de la cuina de Fussimanya.

El que d’inici era un complement d’activitat  amb el temps s’ha convertit en una activitat de volada lliure: actualment, al costat de la masia, Fussimanya ha anat habilitant en diverses ampliacions un petit obrador i espais d’assecatge independents  per a tota mena d’embotits, tan crus i curats com cuits, que conformen l’ampli ventall de la xarcuteria tradicional catalana.

Un negoci d’origen familiar que, des de la defunció del Sr. Viladecàs, han continuat la seva vídua  Dolors i els seus fills Meri i Josep, amb la seva dona  Antònia, acompanyats d’altres familiars i amics.

Finalment, més de 40 anys després de la seva fundació, Fussimanya fa el salt i arriba amb força a Barcelona a través d’un acord amb ARDAI per tal de distribuir en exclusiva entre els xarcuters de la ciutat comtal la seva àmplia gamma d’embotits crus i curats:

Copyrigth ARDAI | © 2024

ARDAI S.L.
Tel. 93.348.10.74
Alcalde de Móstoles, 3
08025 Barcelona
España