DESCUBRA UN MUNDO NUEVO DE PLACERES
 
¿AÚN NO FORMA PARTE DE ARDAI?
 
HÁGASE CLIENTE
13/03/2018
NUEVOS CURSOS 2018

“M’ha encantat fer aquest viatge pel món dels formatges. He après molt i m’he adonat que tinc un llarg camí per disfrutar aprenent amb tu que ho fa tot molt clar i senzill d’aquest món complex i fascinant » 

« Me ha gustado la cantidad de conocimientos nuevos que he aprendido. He desarrollado un aprendizaje del paladar que desconocía y el conocimiento de una gama amplia de quesos. Ha sido de gran provecho el conocimiento de la formación de un queso desde el principio hasta llegar al mercado. Y los dosieres son de gran ayuda para repasar y recordar todo lo explicado. Y para mí, no hay nada que no me haya gustado”

“Excelentes cursos, muy bien estructurados, didácticos y muy bien expuestos. En las degustaciones, quizás el exceso de quesos que eran demasiados a catar”

“Encantada d’assistir a aquestes classes magistrals sobre el món del formatge, dins de la meva inexperiència. Sempre és un plaer rebre tanta informació d’un gran mestre. La comunicació és fàcil i entenedora”

« Cursos molt complerts, amb explicacions molt clares i material didàctic molt bo. Personalment, valoro molt positivament al formador: és tot un luxe. L’espai està molt be on poder-nos trobar entre gent del nostre món. És una manera de provar productes nous. I a millorar, diria que reduir el temps de tast i ampliar la teoria; i la falta de temps en general (mai tindria prou).

“Crec que els cursos estan molt be i molt complerts. Potser afegiria més coneixement sobre temes de materials i eines relacionades amb els Formatges ( ganivets i d’altres) . Hagués preferit els dies més seguits per mantenir lo explicat més fresc i lligar millor els conceptes. Però en general els trobo molt be i pràctics, i els recomanaria a tothom”

“Uns cursos molt amens que obren la primera porta que cal travessar per iniciar el coneixement de l' extens i apassionant món del formatge. I només un defecte: La manca de temps. Marxes amb ganes de continuar aprenent i gaudint”.


Estos han sido algunos de los comentarios de los cursillistas que asistieron al grupo de “cursos monográficos sobre el mundo del queso” que se han desarrollado durante el primer trimestre del año 2018.

Por ello hemos decidido abrir una nueva ronda de cursos introductorios a celebrar en dos lunes seguidos, los días 4 y 11 de Junio de 2018, de 16 a 19 horas, en la misma Aula del Gremi Carn, en la calle Consell de Cent nº 80 de Barcelona.

Los dos cursos serán: “Introducción al Mundo del Queso” (4 de Junio de 2018) e “Introducción al Mundo Sensorial del Queso” (11 de Junio de 2018).

Como máximo 25 plazas. Precio: 15 €/persona si son clientes de Ardai y 20 €/persona para otros.

Si están interesados en asistir pueden contactar directamente con Ardai (933481074: Montserrat) o comunicarlo a algunos de nuestros comerciales

Copyrigth ARDAI | © 2024

ARDAI S.L.
Tel. 93.348.10.74
Alcalde de Móstoles, 3
08025 Barcelona
España