DESCUBRA UN MUNDO NUEVO DE PLACERES
 
¿AÚN NO FORMA PARTE DE ARDAI?
 
HÁGASE CLIENTE
28/05/2019
VINCELONA
30 KG DE FORMATGES A DAUS!

Dilluns 27 de Maig per la tarda es va fer la presentació de l’àmplia gamma de vins que distribueix Vincelona, i ens varen convidar per donar a tastar diversos formatges especials pel tipus de vins. L’acte es va fer a la casa “Los Tilos” de Barcelona i, com d’altres ocasions, va ser un èxit de públic professional: més de 500 convidats amb ganes de tastar vins.... i formatges!.

Molt de vi i molta gana!. Més de 30 kg de formatges tallats a daus , acompanyats de “picos i regañás” de la Casa Méndez per apaivagar la fam.

Pels vins blancs joves varem recomanar un Emmentaler DOP URTYP, reserva de 14 mesos, dels quals més de 8 madurats en l’antic bunker militar de Gourmino, a 80 km de Berna

Pels vins blancs amb criança, un semi blau de la família Inés Granda de Pría de Llanes (Asturies) anomenat Tres Leches: 50% d’ovella, 35% de vac i 15% de cabra en un formatge gran (el Magnum) de 7 kg i més de 7 mesos de maduració.

Pels caves i champagnes una meravella de Campollano (Ciudad Real) que va causar furor: l’ovella curat, injectat amb tòfona fresca, embarrats amb llard de porc i envasat al vuit per que els aromes de la tòfona negra s’integrin en el formatge.

Pels vins negres joves la rotunditat d’un Cheddar  de granja (farm cheese) de la familia Keen i més de 15 mesos de maduració

I pels vins negres amb criança la excel·lència del millor Manchego DOP, artesà ( de llet crua d’ovella manxega) i gran reserva amb més de 15 mesos de maduració de la marca Casa del Bosque  que va volar!

Au! Fins l’any que ve!

Copyrigth ARDAI | © 2024

ARDAI S.L.
Tel. 93.348.10.74
Alcalde de Móstoles, 3
08025 Barcelona
España