DESCUBRA UN MUNDO NUEVO DE PLACERES
 
¿AÚN NO FORMA PARTE DE ARDAI?
 
HÁGASE CLIENTE
22/12/2020
TASTOS VIRTUALS A LA FIRA DE SANT ERMENGOL DE LA SEU D’URGELL

Aquest any 2020 no s’ha pogut fer presencialment la Fira dels Formatges Artesans de La Seu d’Urgell.

No obstant, la organització ha filmat una sèrie de tastos virtuals amb formatges del Pirineu que ja estan penjats al seu web: https://www.firasantermengol.cat/aula-de-tast/


Pep Palau, Eugeni Celery o Enric Canut son, entre d’altres,  els experts formatgers que l’Ajuntament de La Seu d’Urgell ha convidat per a col·laborar en les seves Aules de Tast i fer els seus tastos virtuals amb formatges del Pirineu.

Fins ara, tots els tastos han estat així, virtuals. I la dificultat està en trobar tots els formatges descrits per a poder fer-lo real.

En canvi, el de l’Enric Canut, amb sis formatges pirinencs poc coneguts i que no han participat mai a les fires dels formatges de La Seu, es penjarà aviat, durant el 2021, i es podran comprar els formatges per lliurar a domicili. Ho estem preparant. Estigueu a l’aguait.

Els formatges son: Saint Sauveur de la Fromagerie Agour de la Baixa Navarra; Eth Petit de la Val d’Aran de Hormatges Tarrau; la Tomme d’Aydius del Bearn; l’Idiazabal fumat de kampa Ttonttor , elaborat a l’estiu 2020 a la serra d’Urbia; el Blau del Baztan de Kortariko Gazta de Lekaroz; i el Tupi de Sort de Tros de Sort

Gaudiu (en breu) d’un tast que podrà ser real, molt eclèctic però saborós.

I millor any 2021

Copyrigth ARDAI | © 2024

ARDAI S.L.
Tel. 93.348.10.74
Alcalde de Móstoles, 3
08025 Barcelona
España