DESCUBRA UN MUNDO NUEVO DE PLACERES
 
¿AÚN NO FORMA PARTE DE ARDAI?
 
HÁGASE CLIENTE
06.04 / 23.04.2021
ELEMMENTAL(ER), BENVOLGUDA ESTIMADA

Benvolguda estimada:

Aquest Sant Jordi no et regalaré la típica rosa.

He pensat que res millor que gaudir d’un bon tros d’Emmentaler DOP suís Reserva,  amb més de 12 mesos de maduració tranquil·la en una cava subterrània i acompanyat d’un plat ceràmic, preciós i de blanc impol·lut , dissenyat pel famós ceramista italià  Raffaele Melchionda reproduint la rosa que et faltarà i algunes de les grans rodones de l’Emmentaler DOP, el formatge suís de forats que es produeixen al començament  de la seva fermentació en caves calentes.

Aquest formatge de llet crua i sencera de vaques alimentades en pastures naturals i de pasta cuita, que s’emmotlla i premsa en grans peces de 100 kg i madura llarg temps per aconseguir el seu sabor i aroma inigualables, és un record d’aquesta diada que el tindràs a la boca i a la teva memòria sensorial durant molt de temps.

A més, cada vegada que tinguis a les teves mans aquesta safata ceràmica  i ens serveixis algun tall d’Emmentaler DOP, sabràs que va ser el teu estimat el que va pensar en tu en aquesta diada tan especial.

Un plat d’argila blanca creada per l’artista Raffaele Melchionda, nascut a Salerno (Itàlia) i assentat a Berna (Suïssa) des de fa anys on va crear el seu taller artístic Artelier 39 de reconegut prestigi internacional

Un regal que podrem assaborir conjuntament amb tots els nostres éssers estimats i que de ben segur sobtarà en aquest dia tan assenyalat a casa nostra

Per això he dubtat quin Emmentaler DOP regalar-te.

Elemmental(er) per Sant Jordi, benvolguda estimada.

Si el clàssic i suau amb 6 mesos de maduració mínima, dolcenc amb notes a fruits secs i tocs lleugerament picants; o la potència del nou URTYP, amb quasi un any de maduració a l’antic polvorí militar de Gourmino, a més de mil metres d’altitud; o la complexitat de l’Emmentaler DOP Reserva seleccionat per l’afinador suís Rolf Beeler, amb 18 mesos de maduració tranquil·la portant les seves característiques sensorials a límits insospitables.

En qualsevol cas, un gran formatge suís per a un petit i amorós detall en aquest dia tan assenyalat

Desitjo que t’agradi – mai millor dit- en aquest Sant Jordi que vull que sigui diferent als de tota la vida. Com ha estat aquest any tan estrany i diferent.

Rep una forta abraçada del teu benvolgut estimat que sempre et té present, a la boca i als records


PROMOCIÓ:

Per cada compra de 300 grams d’Emmentaler DOP suís en qualsevol de les tres maduracions, una safata ceràmica de regal de Raffaele Melchionda.

Ref.: 2212110858 – Emmentaler DOP Clàssic de 5 mesos de maduració i presentat en blocs de 5 kg aprox.

 Ref.: 2212111399 – Emmentaler DOP Reserva URTYP de 12 mesos de maduració en cava subterrània i presentat en blocs de 4,5 kg aprox.

Ref.: 2212110774 – Emmentaler DOP Reserva Rolf Beeler de 18 mesos de maduració en cava tranquil·la i presentat en blocs de 5 kg aprox.

Copyrigth ARDAI | © 2022

ARDAI S.L.
Tel. 93.348.10.74
Alcalde de Móstoles, 3
08025 Barcelona
España